Готвене на пиле в бавна готварска печка

Това чудо на технологията се появи не толкова отдавна, но беше веднага високо ценена от стюардесите. И днес мултикукърът стана незаменим помощник в почти всяка кухня. Тя ще готви Ваше собствено ястие до вашето пристигане или събуждане. Само ти трябва да поставите необходимите продукти и да настроите програмата. И дори без вашето участие храната ще е готова. Можете да готвите в него почти всичко. Всяко ястие се поддава на тази прекрасна техника: от супи до тортите. Много често търсят рецепта за пиле в бавна готварска печка. Готвенето на такова месо в бавна готварска печка не е трудно. рецепти има много. Месото може да бъде печено, задушено, със или без гарнитура. Всяка домакиня може да избере за себе си какво ще получи с бретон членове на домакинството.

Тази рецепта е доста проста и дори може да се готви. новак или много заета домакиня. Първо трябва да готвите пилето. Можете да готвите изцяло или отчасти. Но по-добре разделете трупа на порции. Те трябва да са хубави големи: целостта на парчето и вкусът се запазват по-добре. също по-добре е да готвите други ястия от гърдата, тъй като ще се окаже тази рецепта е малко груба. А ко някой не харесва такова месо, това ще бъде разочаровано. Нарязаните парчета трябва да бъдат измити, отстранени излишната мазнина. Ако някой не обича кожи, тогава той трябва да бъде премахнат. За да премахнете влагата, потупвайте месото с хартиена кърпа: не го правим до какво. Изсушените парчета месо се слагат в купа. Трябва да добавите сол, черен пипер, други подправки и подправки. Всяка домакиня избира на дискретност набор от подправки. Но във всеки случай се препоръчва добавете ситно нарязания чесън. Дори и тези, които не го обичат. Чесънът ще придаде аромат на месото, което му придава специален вкус. Аслед готвене вкусът на чесъна изобщо не се усеща. след добавете подправка смесете парчета месо и го сложете вътре бавна готварска печка Следователно пилето трябва да изчезне в собствения си сок не се добавя течност.

Затворете капака, изберете режима “Гасене” и гответе в продължение на един час. Има още една тайна за готвенето на пиле по този начин. след от това как звучи сигналът за края на готвенето, все още имате нужда изчакайте 15 минути, без да отваряте капака. Оставете месото да дойде.

След това вече можете да отворите и сервирате. сготвен по този начин месото е диетично. Следователно, можете да го ядете на всички. По желание можете да готвите и сервирате гарнитура.

Виждаме, че рецептата е доста проста, но резултатът е невероятно вкусен. Гответе и се наслаждавайте на яденето си!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: