Източно универсално чудо ястие

Днес не е необходимо да се започва кулинария книга, събирайте извлечения от вестници и списания, защото в интернет можете намерете много кулинарни нотки, включително огромна брой рецепти за горещи ястия.

Например не малко познато ястие “Lagman”, което се счита традиционно узбекски, но често с удоволствие го готвят с нас. Тъй като е бил обичан от много ценители поради вкуса си качества.

Как да готвя чудо ястие?

Лагман със сигурност не е екзотично ястие, но също така не е просто храната. Какво е това и как се приготвя? Какво трябва да знаете тайни за готвене за постигане на желания резултат и да зарадват домакинствата и гостите си с уста, ароматно и удовлетворяващо пудинг?

Както знаете, всички ориенталски ястия са невероятно пикантни, а лагманът не е такъв изключение. В крайна сметка той не е просто юфка с юшка, но юфка с месо, зеленчуци, подправена с ароматни подправки. следователно той е много ароматен и удовлетворяващ. И всъщност вариантите на създаването му много, защото всеки любител кулинарен специалист може да готви това ястие любими или сезонни зеленчуци, всяко месо, включително домашни птици. Въпреки че в оригинал, тоест традиционният лагман са узбеки, казахи или Таджиките се правят от агнешко или тлъсто говеждо месо. Те предпочитат това е това месо, а не свинско, пилешко или пуешко. Например,следвайки връзката http://www.prigotovit.info/nacionalnye-blyuda/2959-lagman-recept-uzbekskogo-lagmana.html на кулинарния портал „Кулинари“ ще можете да разберете всички подробности готвене лагман. Също на този сайт има много рецепти първи и втори курс, салати и закуски, сладкиши и десерти.

И така, що се отнася до лагмана, заслужава да се каже, че:

1. можете да добавите всякакви зеленчуци (боб, патладжан или черен пипер) – това по никакъв начин няма да развали вкуса му;

2. Препоръчително е да използвате агнешко или говеждо месо, но за тяхното отсъствието е идеално за всяко друго месо, което е вътре фризер;

3. За него са подходящи специално приготвени домашни юфки, която се прави дълга и тънка като спагети (нейната рецепта може лесно да се намери в Интернет);

4. трябва да готвите това ястие в специална купа (вок или казан с дебели стени);

5. Не забравяйте за достатъчен брой подправки и билки. Разбира се, не можете да отидете твърде далеч с тях, но не ги съжалявате и за лагмана трябва да.

Като цяло, лагман не е толкова трудно да се готви, основното нещо опитайте от първия път. Освен това е универсален чиния, защото в зависимост от количеството на гравитацията се приписва, след това на първо, после към вторите курсове.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: