Как да си направим телешки гулаш

Как да готвя телешки гулаш Как да готвя гулаш от говеждо месо

Това ястие има история, която ни отвежда в Унгария, до до най-древните времена, в които овчарите приготвяха това ястие на клада. Не знаем, че ще стигне до нашите дни и ние ще използваме всички постижения на съвременните технологии за него готвене.

Гулашът е вкусен и бърз за приготвяне в тенджера под налягане, фурна, бавна готварска печка

Списък на съставките

  • Говеждо месо – 600 g.
  • Сушени плодове – няма препоръки по отношение на вида, ако обичате сушени кайсии – вземете сушени кайсии, като сини сливи – вземете сини сливи. Количество – шепа среден размер. Единственото препоръка – покажете малко разнообразие и не се ограничавайте само сушени кайсии, например. Изберете поне три типа сушени плодове.
  • Лук 3-4 бр.
  • Масло – 20 g.
  • Сухо бяло вино – 1 чаша
  • Чесън 3-4 скилидки
  • Захар 1 ч.л.
  • Розмарин, босилек, джинджифил на вкус.
  • Сол, черен пипер на вкус

Метод на готвене

Как да готвя говеждо месо? Направете говеждото вкусно и бързо възможно, но само следвайки определени правила. В ред за да направите говеждото сочно, трябва да го нарежете на парчета правилния формат. Те не трябва да са прекалено големи може да поеме марината. Но също не трябва да бъде прекалено малки. Но лукът, напротив, трябва да се реже колкото е възможно повече по-малък.

Рецепта за гулаш

Смесете тези две съставки и омесете малко месото. след това, смесете месо със сушени плодове, оставете и продължете към марината за готвене. За целта добавете захар, подправки и нарязан чесън. И напълнете месото с марината. За да се за да готвите вкусно говеждо месо, трябва малко търпение. Сигурността правилното готвене не е някаква трудна техника смесване на съставките и разбиране, че трябва да се дава месо време да попием всички вкусове и аромати на нашата марината. следователно За 3-4 часа забравяме за това.

Телешки гулаш

След няколко часа е необходимо маринатата да се източи цедка, разтопете маслото в тиган с дебело дъно и поставете в него бъдещият ни гулаш. На следващо място, говеждото със сушени плодове трябва да се задушава на среден огън за един час. След това, помнете отново това ключът към готвенето на вкусен гулаш е търпението, а месото не е Имам нужда от вашата активна помощ, за да се накисна плодов аромат – и намалете топлината до минимум и забравете за месото три часа. Солим почти в самия край. И когато гулашът ще се приготвите, ще разберете, че пред вас е ястието във всичко целостта, при която границите между месото и сушени плодове.

Телешки гулаш

Достатъчно е да сервирате пресен хляб към гулаша. Все пак, ако искате можете да го добавите с картофи, зеленчуци или макаронени изделия продукти.

Сега можете спокойно да отговорите на въпроса: от какво да готвите говеждо месо? Можете много вкусно да сготвите телешки гулаш и за да угодим на устата на домакинството!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: