Как да си направите коктейл от торнадо

Всеки човек се отпуска по свой начин, мнозина намират удоволствието от слушане на приятна музика в бара и насладете се на коктейл.

Леките алкохолосъдържащи коктейли са популярни заради приятните вкус, прекрасен аромат и привлекателен външен вид. Те позволяват Чувствайте се страхотно настроение, но не се напийте. Алкохол в тях пикантните напитки няма да донесат вреда на организма. особено, ако включват качествени продукти, като например на сайта https://alco-sale.com.ua/brend/ardmore.

Коктейлите са интересни за своето разнообразие. Те могат да включват плодове и плодове, ароматни растения, сокове и сиропи. Понякога пие направени от най-неочакваните съставки. Един от най-много популярни коктейли – мохито. В началото беше безалкохолно напитка, състояща се от спрайт, сироп, лайм, мента и порционно лед. Целта на коктейла беше да утоли жаждата. Но като го добавите алкохол, те също получиха особен вкус. За получаване с деликатен вкус е най-добре да добавите бял ром Bacardi. Същата марка Ромът се добавя към коктейла Pinot Colada. Други съставки: сок от ананас и кокосов сироп. Текила Сънрайз – силно питие от портокалов сок, сироп от нар и текила.

Коктейл „Торнадо“ – силно питие за любителите

В повечето случаи коктейлите се приготвят с малко количество алкохол. Напитка от торнадо е различна от тях. Подходящ е за компания от приятели, способни да издържат на крепостта и да се наслаждават комбинация от напитки, съдържащи алкохол. Но торнадо е лесно да се направи у дома и изненадайте гостите. За да направите това, направете следното:

  • – винаги пазете в началния бар или специално купувайте за пристигането на гостите Ардимор уиски, водка, ром и текила;
  • – приемайте тези съставки в равни количества, по класически рецептата им трябва да бъде 30 мл и да се смеси с кубче лед;
  • – добавете чаена лъжичка гранулирана захар в миксера и отново всичко за смесване;
  • – добавете 2 кубчета лед, 100 мл кола и разбъркайте три пъти;
  • – изсипете в чаши, пийте през сламки.

Коктейлът с торнадо не се нуждае от допълнителни декорации, защото Това не е романтична напитка, а вихър в чаша.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: