Как да си направите сладолед от кисело мляко с авокадо и краставица

В горещите дни наистина искате да пирувате с нещо мразовито и сладко. На страниците на такива уебсайтове като zaoavis.ru, представени са много страхотни видове сладолед.

Можете сами да приготвите необичайни деликатеси, в които оригинален и ярък вкус. Например диети лекува. В това в случай на 100 грама вкусен сладолед, само 135 килокалории. Обмислете рецептата за това невероятно десерт. Тук ще намерите още повече рецепти zaoavis.ru

Основни съставки

За да направите вкусно лакомство, трябва да използвате сравнително прости компоненти. Трябва да се запасите:

  1. едно авокадо;
  2. чифт малки краставици;
  3. фруктоза (2 супени лъжици);
  4. лимонов сок (3 супени лъжици);
  5. ванилова захар (10 грама);
  6. гъсто кисело мляко (150 грама).

За да направите основата, ще ви е необходим литър ултрапастьоризиран мляко и кисела тесто.

Готвене на лакомство

Загрейте млякото до 35 градуса, добавете маята, разбъркайте, поставете в производителя на кисело мляко. След готвене задръжте кисело мляко в хладилника за няколко часа. Сега измийте авокадото, отстранете кожата, нарязани на малки парченца. Обработете една и съща краставица. Тогава те сложете в блендер, добавете нужното количество ванилия захар, фруктоза, лимонов сок, кисело мляко, разбъркайте до консистенция картофено пюре.

След това сместа се изсипва в съд, след което се поставя на 12 часа до фризера. Не забравяйте да разбърквате на всеки два часа. Преди да сервирате масата, трябва да я охладите половин час в хладилника. Това ще му позволи да стане по-податлив. Можете да оформите топка сладолед, да добавите мента. това сладоледът ще бъде много необичаен.

В същото време вкусът на краставицата не се усеща, но прави ястието невероятно свеж. Лакомството не е много сладко, ако се смятате за такова сладък зъб, можете да добавите мед или плодов сироп. Приятно ми е апетит!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: