Нарязваме месо в бавна готварска печка

Говеждо месо в бавна готварска печка на чиния за маруля говеждо месо парче в бавна готварска печка на чиния за салата

Най- кусно, естествено, апетитно месо изглежда като парче. Вбавна готварска печка за приготвяне на такова ястие е лесно. Пържене по-скоро след това се задушава бавно – най-добрият начин за готвене на говеждо месо парче. И колко цветно е предлагането на месо. На чиния за салата, с тост хляб. Рецептата, която поражда емоции!

Парче говеждо месо в бавна печка върху субстрат от салата

Готвенето често се сравнява с игра, която никога отегчен. Научете се да “чувствате” продукти! Никога не гответе вкусно не скучайте! Най-благодарен в това отношение е бавната готварска печка. притурка. Умело прилагайки режимите, ще приготвите празнично месо чиния – “Говеждо месо на парче в бавна готварска печка върху субстрат от маруля. ”

Да готви парче месо в бавна готварска теб ще трябва:

  • Говеждо месо (по-добре е да се пече гърба, тоест дебел ръб) – 1-1,5kg
  • Подправки: розмарин, смес от чушки, задължително чесън, семена горчица, кориандър.
  • Балсамов оцет (желателно е червен и бял).

За салата:

  • Зеленчуци: репичка, домат, зелена салата (много вкусен спанак или Царевица), черен пипер.
  • За украса:
  • Крутони, крекери, тостове за хляб или крекери (сирене или лук).

Както можете да видите, наборът от съставки не е толкова голям. Но тогава Изглежда много естетически! Кога се готви преплетено с изкуство, празникът започва!

Можете да готвите парче говеждо месо в бавна готварска печка така:

Пригответе се за празника предварително. Говеждо месо трябва да бъде маринова. Цялата нощ, прекарана в компанията на подправки е вкусна гаранция, че парче месо, изпечено в бавна готварска печка цяло, ще бъде сочно, меко и вкусно вкусно.

Разтрийте парче месо със сол (омекотява фибрите), смес от подправки, балсамов оцет. Увийте ароматната маса в залепващ филм, целофанов плик и изпратете до хладилника.

Извадете говеждото на следващия ден. Сложете в бавна готварска печка режим на пържене (заменен с печене). 40 са достатъчни за печене на месо минути (20 от всяка страна). Капакът трябва да бъде затворен.

Докато месото ви се пържи, измийте зеленчуците за салатата, изсушете тях.

След като изтече времето за готвене, превключете режима. Ще има нужда “Закаляването”. Времето е 3 часа. Но! В процеса на готвене на говеждо месо трябва да се обърне няколко пъти.

Можете да приготвите чиния за салата, както следва:

Нарежете зеленчуците, смесете с маруля. Бел пипер нарязани на много малки парченца. Запържете в тиган буквално 2 минути използвайки растително масло. Не е забранено добавете малко чесън. Това е салатен дресинг. Налейте дресинг в салата, добавете лек (!) балсам оцет.

Той е идеален за салати, тъй като има по-деликатен вкус и аромат, а не тъмно, червено.

Вижте как крекерите и крекерите са подредени на снимката. Като опция Можете да използвате всяка опция за “хляб”. Само ако схруска!

Нарежете готовото месо, както е на снимката. Сложете върху чиниите салата, отгоре с парчета говеждо месо и препечена филийка.

Вкусни идеи

Парче говеждо месо в бавна готварска печка е чудесен вариант празничен обяд или вечеря. Разгледайте рецептата за месо за кости. Този шедьовър също е в списъка с вкусни ястия. Розово, червено вино като аперитив ще стопли интереса на гостите до тържественото изваждане на поднос с чинии.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: