Най- кусно говеждо месо

Мексиканското говеждо месо е вкусно! говеждо месо Мексиканското е вкусно!

Как мексиканците получават толкова вкусно говеждо месо? Обожаваме fajitas заради невероятния си вкус. Тайните в мексиканската кухня много и една от тях е марината за говеждо месо. Опитайте мариновани в него тънки венчелистчета от филе, изпържете ги на скара или тиган и Сервирайте с хрупкави картофи.

Вкусно мексиканско мариновано говеждо месо

Каква е спецификата на маринатата за фаджитос? Добавяне на вар текила и подправки в състава й, изтъняващи за няколко часа в това изненадващо ароматна смес ще направи вашето месо изненадващо нежно. Разбира се, че можете да увиете пържени ивици или венчелистчета със зеленчуци в тортила (тънка торти), добавете гуакомол, салса или някаква друга пикантен мексикански сос. Това е вашата фантазия. Ще разкажем за “вкусно говеждо месо” и как да го сервирате, преценете сами.

За да готвите вкусно говеждо месо в марината на мексикански език ще ви трябва:

  • Телешко (или телешко) – около 700гр.
  • Лайм (не лимон!) – 1 бр.
  • Текила – 50мл.
  • Риган (суха подправка) – 1 дек.
  • Чесън – 1-2 скилидки.
  • Кориандър, смес от чушки, кимион.

По какво липата се различава от лимона? Защо не можете да го замените марината с лимон? Най-просто казано, варата е по-кисела и в нюанси роднините вкусват различни. Липавата горчивина просто дава специфика на ястията, в които се използва.

Най- кусно говеждо месоГответе вкусно Мексиканско кисело говеждо месо може да бъде:

Нарежете месото на тънки венчелистчета, медальони, ивици – подобни повече като това. Разбира се, не е необходимо да ги правите напълно прозрачни, но и дебели барове ще бъдат груби.

В купа смесете текила, кориандър с сок от лайм (можете ситно нарязана килантро вместо семена). Добавете натрошен чесън, риган, смес от чушки и малко кимион. Можете да използвате само черно черен пипер, но е препоръчително да добавите подправка прясно смлян. Ароматът ще бъде по-богати.

Колко трябва да бъде бъдещата туршия от “вкусно говеждо месо”? Вв зависимост от вида на месото. Телешкото се нуждае от по-малко време, говеждо месо “по-стари”, разбира се, повече. Два часа е перфектно, но дори и един час такава смес вече ще придаде специален вкус.

Опитайте се да приготвите гарнитура през това време (чиста, нарязваме картофите). Запържете месото на силен огън, направете Гарнирайте и повикайте всички на масата. “Вкусно говеждо месо” трябва да бъде задължително „с жегата, жегата“.

Вкусни идеи

Как е такова ястие, да, без сос? Разбира се, че е така Салса! Огнена, страстна. И също така ако направете коктейл Sangrit, гарантирано ви е кулинарна поръчка.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: