Печен боб в саксия за гости

Ястие от прости продукти с отличен вкус качества все още трябва да могат да готвят. Въпреки че не е толкова трудно както може да изглежда. Можете да научите всичко, ръководено от инструкциите на кулинарните гурута.

Например, искам да говоря за една невероятна рецепта добро предястие – гръцки боб, който може да се съхранява в вашата готварска книга и го пригответе за скъпи гости и просто така.

Как да готвя сочен боб?

Кулинарните експерименти заслужават уважение, защото и в ежедневието вече се появяват нови ястия като алтернатива съществуващите традиционни. Особено ако не са включени няма скъпи, екзотични компоненти, тогава можете да опитате винаги нещо ново, без специални разходи. Например всяка любовница може в името на разнообразието да сготви рецепта за гръцки готвачи боб, който трябва да е сочен, апетитен и, разбира се, вкусно. Разбира се, бобът е любителски продукт. Но дори и тези, които тя беше безразлична към нея – в това изпълнение ще бъде оценена. В допълнение боб на гръцки здрав, защото той се пече, изтръгва вътре Фурна в глинен съд.

Стъпка по стъпка готвене на боб на гръцки е на сайта, например vottak.net. В крайна сметка, на този портал най-много интересно, което една жена трябва да знае. Има много кулинарни статии теми за къщата, за децата и много повече, което ще позволи красиви дами ерудирани, мъдри. Тъй като на vottak.net събра всички видове полезни съвети и бележки.

И така, как готвите това ястие? Може да говоря за това накратко.

1. Първо, бъдете сигурни в супермаркета, на пазара изберете само зрял боб, за предпочитане едър, защото такъв да бъде изглеждат ефектно в чиния и просто месести (300 грама). също не забравяйте да си купите лук (2 броя), растително масло и подправки (можете Хмел Suneli, сушен чесън, но класически – червен пипер плюс сол).

2. Второ, трябва да приготвите само ястието от предварителното накиснат боб. Следователно, трябва старателно да изплакнете боба и оставете го да лежи във водата най-малко осем часа, така че да го otmyakla.

3. След това бобът се вари.

4. Течността за готвене се изцежда и съхранява, а бобът отива грах.

5. Но и с боб отива към ястията и лука, което следва нарязваме пръстени и малко запържваме в олио, добавяме сол, подправена с.

6. Фасулът и лукът се нареждат в купа последователно (горен слой) – боб), подправен с остатък от боб и олио след запържването на лука.

Гответе в тенджера за малко повече от половин час, след което веднага но в тази форма се сервира.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: