Пиле на фурна с картофи – рецепта готварски

Пиле и картофи във фурната - рецепта

Най- сяка домакиня иска цялото семейство да се събере на кръг трапеза и се наслади на нейните кулинарни изкушения. Въпреки това много често Искам да сготвя нещо просто, но в същото време вкусно. а от тези опции е пилешко месо и картофи във фурната, която може да се приготви просто.

Първата версия на рецептата

В това изпълнение могат да се използват два вида пиле. Т.е. себе си труп, както и филе. Вторият вариант е идеален, ако ако трябва бързо да създадете кулинарен шедьовър, например, за семейна вечеря. В този случай се вземат парчета пиле и в тях се правят разрези. Разрезите трябва да бъдат положени варена плънка.

Може да се приготви с помощта на ситно нарязани моркови. и лук, които се запържват до златисто кафяво. Можете да отидете със зеленчуци добавете ситно нарязани ядки или специални подправки. за така че пълнежът да не изпадне от слотовете вътре

Време за готвене

, те трябва да бъдат закрепени с клечки за зъби.

След това парчетата филе, приготвени с пълнежа, трябва да се разточат в тесто. Последното се приготвя с млякото, брашното и яйцата. Такива парчета спретнато подредени във формата. Около филето трябва да се разположи четвърт нарязани картофи. Сега можете да изпратите ястието във фурната и сложете на 180 градуса. За готвене на картофи с пилето във фурната трябва да е около 30-40 минути. Вкато допълнение към такава салата за ястия “Цезар”.

В случай, че е необходимо да се приготви подобно ястие празнична трапеза, а именно за приемане на гости, си струва да се използва цял труп. Принципът на приготвяне е същият като в първия случай, т.е. обаче ще отнеме по-голямата част от времето, тъй като трупът трябва мариновайте и гответе напълно.

Преди готвене натрийте пилето със сол и черен пипер. мога използвайте различни билки или допълнителни подправки. непременно използвайте за смилане и лимонов сок. В тази форма е необходимо оставете трупа, за да може да се маринова.

В разрезите, нарязани по-рано в трупа, изпращаме пълнежа, които могат да се приготвят както в първата рецепта, или да се заменят с резени лимон.

Тава, върху която ще се готвят картофи с пилешко месо, внимателно намазана с олио и положено пилешко месо. Около нея е необходимо да се сложат нарязани картофи и да се изпрати във фурната до час и половина Готовност можете да видите след час ястия.

Пълнено пиле

Пълненото пиле е доста вкусно лакомство. За тези, които постоянно готви такова ястие като пиле с картофи във фурната, не проблемът ще бъде готвенето на пълнено пиле. За това трябва да вземете цял пилешки труп. Като допълнителна продукти за използване:

  1. 0,2 кг гъби шампиньон;
  2. Лук – 1 глава;
  3. Яйце;
  4. 0,1 кг твърдо сирене;
  5. няколко скилидки чесън;
  6. масло и заквасена сметана.

Преди да плънкате пилешко месо, трябва да готвите 6 палачинки. Пилето трябва да бъде измито, изсушено и внимателно отстранено от кожата й. Като цяло, чанта с крака и криле. Именно в тази торба ще бъде положена пълнежът. кора настържете с черен пипер и сол и поставете в хладилник.

Изваждаме месото от семената и го изпращаме в месомелачката, за да превърнете в кайма. Смелете глава лук, черен пипер и сол и след това изпращаме в тигана, където пържим в олио, докато златист цвят.

В същия тиган, където се запържи лукът, докарайте гъбите до готовност. Те също трябва да пипер и сол. Готови гъби, поляна изпрати на плънката Вкарайте яйцето в сместа, пипер и сол на вкус и разбъркайте старателно.

Разстелете пълнежа върху палачинките и поръсете със сирене. В същото време трябва плътно да увиете палачинки на рула. Сега те са готови за за да ги сложите плътно в пилешка торба. Шията е по-добра Шийте или забивайте с клечки за зъби. Пилето трябва да е с покритие заквасена сметана с нарязан чесън и върху самия труп няколко пункции.

Сега тя може да бъде изпратена до фурната, загрята до 180 градуса. Варете пилето за 1 час.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: