Рататуй в бавна готварска печка

рататуй в бавна готварска печка рататуй в бавна готварска печка

Рататуй се свързва със забавен плъх, мечтаещ да стане готвачът. Гответе модно и жизнено вегетарианско ястие бавна готварска печка Изненадайте любимите си хора със специална философия на вкуса. И без месо вътре диетата може да се ползва. Освен това, рататуй в Бавната готварска печка се разпознава от всички сетива. Красива, вкусна ароматно.

Фото Рататуй в мултикукер

{галерия} 244 {/ галерия}

Моден рататуй в мултикукер

За готвене рататуй в бавна готварска печка ще се изисква:

Провансалската кухня даде рататуй на света като кулинарен взрив емоции. Модата за обикновен рататуй получи целия „звезден“ елит. Предлагам вариант на ястие от Ница в чинии със сирене, което е много лесно да се направи.

зеленчуци:

  • тиквички, патладжан, лук, сладък пипер (по 1 бр всяка), домати – 2 бр.

сос:

  • доматено пюре – 100 мл, зехтин – 6 супени лъжици, чесън – 3 филийки, сол, черен пипер.

Направете специален акцент върху зелените!

  • Това са босилек, мащерка, розмарин, мента.

Освен това розмаринът и мащерката трябва да се слагат в 2 пъти повече! такъв балансът се съветва от майсторите със звездите на Мишлен! Ще бъде съвпадат!

плаки:

  • всяко твърдо сирене – 200гр.

Гответе рататуй в бавна готварска печка с кошнички със сирене възможно е така:

За соса смилайте всички зелени, като отстранявате твърдите стъбла; всички смесете съставките. Изсипете половината от обема бавна готварска печка

Нарежете чистите зеленчуци на кръгчета. Сложете ги в купата бавни готварски печки Редувайте елегантни парчета, можете да покажете артистичен талант. Точно като дърворезба! Видео уроците идват по-добре не само нарязани. Познаването на текстурата на зеленчуците е как да се притежавате магия!

Включете печенето за 40 минути и започнете да правите плочи.

Настържете сиренето, разделете на 4 части. Разтопете всяка “купчина” върху тиган до палачинка. Еластичен от двете страни сложете сирене палачинка на всяка чиния, обърната с главата надолу. Покрийте със салфетка и натиснете здраво. Сиренето ще се охлади и ще се окаже вкусна чиния. Разбира се, можете да използвате рецептата. кошници за сирене за салати. Въпрос на вкус.

Поставете подготвения рататуй от мултикукера в чинии със сирене. Залейте с останалия сос. Модното ястие е готово! Е, какво не сме звездите!

Вкусни идеи

Съветвам ви определено да въведете рататуй в диетата. В крайна сметка нейният състав може да се композира както искате, в зависимост от вашите предпочитания.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: