Сладко от боровинки в бавна готварска печка

„Рецепта Рецепта за конфитюр в бавна готварска печка

Lingonberry е здравословно, вкусно и не евтино зрънце. Следователно е така сладко от боровинки се оценява. В бавна готварска печка гответе полезно лечение е лесно. Рецепта – конфитюр от боровинки с круши – невероятно. Киселостта на горския плод се подчертава от ароматната сладост на крушата. Десертът е рядък на вкус.

Сладко от боровинки с круши. Рецепта за мултикукър

Ако вашият грозде не расте в региона ви, това е добре. Можете да си купите неузряла ягода. Опитните домакини лежат до неузрели червени ябълки червена ябълка или няколко узрели домати. От тях етиленът започва да се отделя. Газ, който помага за узряване Бери.

Кое е по-добре: конфитюр в бавна готварска печка или варен вътре таза?

Трудно е да се даде категоричен отговор. Голям брой за зимата по-удобно е да готвите в леген, тъй като капацитетът на купата е дори голям бавните печки не са достатъчни за големи обеми. Освен това купата тя се запълва с около една трета или една четвърт. като Смята се за доста рядко сладко от боровинки, готви се в бавна готварска печка възможно е и дори е необходимо.

За да направите сладко от боровинки в бавна готварска печка ще трябва:

  • Lingonberry – 1л консерва.
  • Круша – 1 голям или 2 средни размера.
  • Захар – около 3 мулти-чаши. (480 г)

Ще получите около 3-4 половин литрови буркани с боровинка екстри за зимата. Ако не искате да добавяте круши, пригответе една Бери, увеличете само количеството от един и половина до два пъти (зависи от това капацитет на купата).

Можете да направите сладко от боровинки в бавна готварска печка така:

Плодовете, разбира се, трябва да са чисти. Изплакнете внимателно и изсушете малко. Круша на малки филийки. плодове сложете в купа около една трета. Изсипете захар, включете “закаляване” или друг режим, който предполага бавно изчезване. Разбира се, има модели, в които присъства функцията “конфитюр”. но алгоритъмът за готвене не вреди на никого.

Съвет: ако е възможно, отстранете пара. влага по-добре е да се изпари, така че масата на червените боровинки в бавната печка да става постепенно сгъсти. Разбира се, ще се образува пяна. И трябва да го снимате. Това е единствената трудност. И останалото, конфитюр в бавната готварска печка готвенето не е трудно. Времето за готвене ще отнеме около час.

Водени по този начин, можете да готвите в бавна готварска печка сладко от боровинки, касис, боровинки, къпини. С една дума от всеки плодове. Въпреки че “леген със сладко” е за предпочитане, защото че много.

Бавна готварска печка, тенджера под налягане, двоен бойлер са тези модерни джаджи гъсто „настанени“ в нашите кухни. И правилно! – удобство и бързина на първо място. Въпреки това, не са малко в нашите кулинарни “прасенца” такива ястия, които изискват дълго изтриване. И тук, за да помогна идва бавната готварска печка. Уникално кухненско приспособление, с което дори дете може да се справи с него: уредът не се пържи, не пара, не готви, но тя изсъхва като истинска фурна! Не бъдете мързеливи рецепти за бавна готварска печка сме сигурни, че този уред ще стане един от любими!

Вкусни идеи

Ако се интересувате как да готвите в бавна готварска печка, напр. лечо, можете да видите рецептата на сайта. Искаш ли вижте FAQ на бавната готварска печка, добре дошли сте. там много интересни теми и съвети как да използвате модерно притурка.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: